Nove “Zvezde Granda” počele su da se snimaju, a stara postava žirija vratila se na “mjesto zločina.”

Pojavili su se Viki Miljković, Ana Bekuta, Đorđe David, Jelena Karleuša i Marija Šerifović, koji su i ranije bili članovi žirija.

“U “Zvezdama Granda” radim ono što sam i dosad radila, trudim se da pomognem direktoru i učesnicima”, rekla je Snežana Đurišić, a onda priznala da svoj stil u muzici neće mijenjati:

– Nikada se neću prikloniti novoj muzici, nisu mog kalibra, a ni Bekutinog i naše generacije. Nema potrebe da pjevamo pjesme koje tako zvuče, što ne znači da oni rade nešto loše, već je za nas neprimjereno.

Kasnije je stigao i Dragan Stojković Bosanac koji je trubio novinarima da bi prošao.

 

– Sklonite se, prolazim – govorio je on kroz smijeh.

Viki Miljković je pokazala i promjenu imidža, skratila je kosu i ima svjetliju boju.

 

Foto: Kurir

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.