Investicijska fondacija Impakt i Općina Bosanska Krupa organizovali su javno predstavljanje poslovnih ideja koje su razvijene u okviru integralnog programa podrške razvoju preduzetništva pod nazivom „YEP inkubator poslovnih ideja“

Na događaju održanom u bosanskokrupskom Domu kulture predstavljeno je 9 poslovnih ideja iz kreativne industrije, proizvodnje hrane i uslužnih djelatnosti. Komisija je ocijenila sve poslovne ideje i učesnici inkubatora već od danas će moći aplicirati za bespovratnu finansijsku podršku u iznosu od 5.000 KM, te koristiti stručnu i mentorsku podršku za dalji razvoj biznisa. Kriteriji za odabir su izvodljivost poslovne ideje, održivost poslovnog modela, te potencijal za dalji rast i razvoj.

Izvor: RTVUSK

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.