Bosanske piramide među TOP 10 najjačih energetskih centara svijeta: Šta kriju ljekovite vode u podzemnim tunelima?


Prema ocjeni većeg broja čitalaca portala, među najjačim svjetskim energetskim centrima se nalazi i Bosanska dolina piramida. Razlozi za to su izuzetna starost kompleksa piramida u Visokom, podzemni tuneli i prostorije, energetski živa voda i ljekovite komore

Web portal gostica.com upravo je objavio listu deset svjetskih spiritualnih centara s najjačom energijom.

Na listi se nalaze redom UNESCO zaštićene lokacije kao što su Maču Pikču u Peruu, Uskršnji otok u Čileu, Stonehenge u Velikoj Britaniji i Berat u Albaniji.

Tu su i piramidalna planina Kilas u Tibetu, Belintas u Bugarskoj, plato Uluru u Australiji, arhipelag Socotra u Indijskom oceanu i Rila jezera u Bugarskoj.

Prema ocjeni većeg broja čitalaca portala, među najjačim svjetskim energetskim centrima se nalazi i Bosanska dolina piramida. Razlozi za to su izuzetna starost kompleksa piramida u Visokom, podzemni tuneli i prostorije, energetski živa voda i ljekovite komore.

U pojašnjenju se navodi i da ove piramide potiču iz vremena prije neolita te da su starije od egipatskih. Ispod piramida pronađene su podzemne prostorije i jezero sa izuzetno čistom vodom bez bakterija, algi, gljiva, mikroorganizama, mahovine ili blata.

U zaključku se navodi da su ove vode stoga vrlo ljkekovite, te da regenerišu i čiste tijelo.

Kompletnu listu najjačih svjetskih spiritualnih centara možete pogledatiOVDJE.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...