Više stotina Petrovčana i stanovnika drugih gradova, jučer se okupilo se ispred kuće 24-godišnjeg Ismeta Bolića u Rašinovcu kako bi na vječni počinak ispratili dragog prijatelja, humanistu, sportistu.

Dženaza je krenula u 17 h ispred kuće žalosti, a klanjanje i ukop izvršeni su na mezarju Rašinovac u Bosanskom Petrovcu. Posljednjem ispraćaju prisustvovalo je nekoliko stotina ljudi, članova porodice, prijatelji, komšije.

Muk i tišina vladaju među stanovnicima Bosanskog Petrovca posljednjih dana, a svi koji su poznavali Ismeta tuguju za perspektivnim i uspješnim mladićem koji je bio voljen i poštovan, ali je nažalost prerano otišao.

Ismet Bolić ostaje upamćen kao optimista, humanista, dobar prijatelj, uspješan student politikologije, koji je svojim dijelima u mnogim srcima ostavio zauvijek trag.

Podsjećamo, srce Ismeta Bolića (24) prestalo je kucati u ponedjeljak nakon kraće bolesti.

Za one koji nisu informisani evo više informacija…

Tužan epilog: Na dan završetka humanitarne akcije u Bosanskom Petrovcu prestalo da kuca srce Ismeta Bolića

Humanitarna akcija u kojoj je prikupljan novac za potrebe liječenja Ismeta Bolića iz Bosanskog Petrovca, doživjela je tužan epilog.

Naime, srce ovog mladića prestalo je da kuca baš na zadnji dan humanitarne akcije.

Ismet se nalazio u Bihaću na liječenju, a baš prije nekoliko dana na stranici JU Centar za kulturu i obrazovanje Bosanski Petrovac objavljen je apel za pomoć, nakon što su roditelji dali saglasnost.