PRVI PUT nakon šest i pol godina u klubu koji ga je učinio prvim nogometašem od 100 milijuna eura, Gareth Bale sudjelovao je u vanterenskim aktivnostima sa suigračima.

Tradicionalno povučeni Bale, koji ni nakon toliko života u Španjolskoj nije naučio jezik te zemlje te se osim u Madridu, još nije integrirao ni u Realu, konačno je napravio ono što se od njega očekuje svih ovih godina. I to u jeku najgore igračke krize koju proživljava u Realu, dok mu navijači zvižde, a mediji ga razapinju

Marca, koja je ekskluzivno objavila fotografije s večere realovaca u restoranu Filandon na periferiji Madrida, na naslovnici je istaknula natpis koji je šala na Baleov račun: “Večera. Pokloni, Čudo. Tim redom”, što je jasna parafraza sada već slavnog ili ako navijače Reala pitate, zloglasnog Baleovog slogana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš kojeg više od njegove profesije zanima golf, za ovaj presedan dobio je prigodnu nagradu. Suigrači su mu darovali palicu za golf. 

🚨🚨🚨 MARCA caza al Real Madrid: el vestuario celebra la cena de Navidad… ¡y va hasta Bale!https://t.co/lSYuE0VGXu Por @hugocerezo y @jigochoa

— MARCA (@marca) December 4, 2019

Kapetan Sergio Ramos odlučio je ovjekovječiti ovo Baleovo raritetno pojavljivanje sa suigračima u civilu:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Više saznajte na izvornom linku: – Božićno čudo u Madridu: Bale prvi put na večeri igrača Reala / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.