Nakon informacije da se najpoznatiji holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt razvode, glumac je progovorio o prethodnim navodima.

U izjavi za People, Pitt je rekao da je njegov fokus na dobrobiti djece.

“Veoma sam tužan zbog razvoda, ali ono što je sada najvažnije je dobrobit naše djece. Ljubazno molim novinare da im daju prostor koji zaslužuju u ovom izazovnom vremenu“, rekao je Pitt.

Jolie je podnijela zahtjev za razvod od glumca u ponedjeljak, nakon dvije godine braka, navodeći nepomirljive razlike.

Jolie je putem svog advokata također kazala kako je odluka donesena za zdravlje porodice te da u ovom trenutku ne želi ništa komentirati.

Prema sudskim dokumentima, Jolie je zatražla skrbništvo nad njihovo šestero djece – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox i traži da sud dozvoli posjete Pittu.

“I Bradu i Angelini je veoma stalo do djece, tako da su oboje vjerovatno tužni zbog njih”, rekao je jedan izvor blizak glumcima.

Drugi izvor je izjavio kako razvod predstavlja veliki šok za oboje.

/klix.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.