Luna Đogani i Marko Miljković zvanično više nisu u vezi, a kada je vidio sestru kako pati, Adam nije uspio da se iskontroliše.

Kako pripada grupi onih koji o Marku nemaju lijepo mišljenje, te ga krive za sve Lunine suze i bol, kada su mu na to skrenuli pažnju prilično je burno odreagovao.

“Ti si još klinac da komentarišeš Marka kakav je u vezi. Vidjeli smo tebe kakav si ti bio, zato pst”, glasila je poruka na Instagramu, na koju je on prosto morao da odgovori i to vrlo opštirno.

“Imam prava da komentarišem šta ja hoću. Ja sam u vezi požrtvovan i dao bih sve da opstane. Ja se ne ponašam kao dotični prema djevojci! Ja sam džek!

Ja nisam ‘Imaš dva minuta ili smo završili’! Sve se rješava lepim razgovorom ili korektnim raskidom! Ja ite kako imam prava da komentarišem njega jer ga poznajem, a svi vi koji ne poznajete nas, a komentarišete e, vi pst!” poručio je on.

Ova novinarka je svojom pojavom milione gledalaca natjerala da počnu gledati fudbal!

Novinarka i prezenterka Lidsa, Ema Luis Džons, ponovo je bila u centru pažnje britanskih medija zbog ”stajlinga” koji je imala tokom jedne ceremonije.

Naime, duboki dekolte i uska haljina mamila je uzdahe na godišnjom dodjeli nagrada Lidsa i nije čudno što mnogi žele da vide ovaj klub ponovo u Premijer ligi.

Ovaj tim je dobar dio sezone proveo na vodećoj poziciji u Čempionšipu, potom su pali na drugo mjesto, a sada su i zvanično van dvije pozicije koje vode u Premijer ligu.

No, trenutno su treći, igraće u Plejofu za Premijeršip, te još uvijek imaju šansu da se plasiraju u najelitnije englesko fudbalsko takmičenje.

Vratimo se novinari na minut – pogledajte njen Instagram profil.