BRAVO MALA, JUČE SI SE ISPILILA, A VEĆ SI U ŽIRIJU: Leontina bez pardona o KIJI KOCKAR! Ali nije krila da je Nata ipak njen PRVI IZBOR! (FOTO)

ekskluziva.ba

Leontina Vukomanović, kao vrsni muzički poznavalac, dala je svoje mišljenje o novim koleginicama koje će joj se pridružiti u muzičkom takmičenju za djecu. Kada su Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac u pitanju, ona je imala dosta toga da kaže.

“Ako će dolazak Kristine da poveća gledanost, ja nemam ništa protiv. Jer smo mi kao žiri bili prilično učmali i već navikli na te “sjajne interpetacije”, pa ajde nešto novo da vidimo”, izjavila je Vukomanovićeva.

Leontina kaže da je upoznata sa tim da se u svetu u talent šou programima u žiriju nalaze i voditelji, glumci i ljudi iz drugih sfera:

“Kada sam saznala da će Kristina biti u žiriju istog časa sam joj rekla: Bravo mala, ti si se tek juče ispilila, sada idemo svi zajedno, udarnički, onako kako treba. Ona je dobila medijsku pažnju, ali to nije iskoristila kao mlaćenje prazne slame”.

Što se tiče Nataše Bekvalac, sa njom je Leonitna jedva čekala da sarađuje:

“Ona je moj prvi izbor, prije svega zato što je popularna i zato što je kao dijete potekla na muzičkim takmičenjima. Ona je čak na jednom takmičenju kao dijete učestovala, a ja sam joj žirirala”.2

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...