Brazilska skejterka nikad vrelija zaludjela Ibicu (FOTO) (VIDEO)

Telegraf
Prelijepa brazilska skejtborderka Leticija Bufoni veliki je hit ovoga ljeta, jer svojim vrelim izgledom mami poglede muškaraca.

Prelijepa brazilska skejtborderka Leticija Bufoni veliki je hit ovoga ljeta, jer svojim vrelim izgledom mami poglede muškaraca.

Ova djevojka je svjetska šampionka u skejtbordingu, ali voli i fudbal i često na svom instagram profilu kači video klipove gdje vozi skejt i pimpluje loptu glavom.

Pljuštali lajkovi: Lepa Brena u kupaćem kostimu pokazala koliko je zgodna (FOTO)

Lepa Brena i u šestoj deceniji izgleda odlično. Folk zvijezda redovno koristi društvene mreže, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu tokom svog odmora na Hvaru.

Brena je račun svog izgleda dobila gomilu pozitivnih komentara, a lajkovi su pljuštali.

Evo i fotografije Brene u kupaćem kostimu:

Najvrelije guze ljeta: Kija, Luna, Tijana, Ljupka… koja od njih ima najse*si pozadinu? (FOTO)

I ovog ljeta poznate seksi cice pokazale kakva zgodna tijela imaju. 

Konkurecija je jaka, a mi vas pitamo ko je vaš izbor. Krenimo redom.

Luna Đogani

Kija Kockar

Tijana Ajfon

Ljupka Stević

Mimi Oro

Jadranka Barjaktarović

Katarina Grujić

Teodora Džehverović

Aleksandra Subotić

Marija Ana Smiljanić

“Bolje da su mučenicu Lunu udali i obezbijedili sebe na vrijeme!” Tamara nikad gore oplela po Anabeli i Gagiju Đoganiju

– Luna je pokazala koliko je nevaspitana, a Anabelu i Gagija je briga u šta će im kćerka izrasti – rekla je Tamara

Rijaliti učesnica Tamara Đurić poznata je oštrom jeziku i iskrenosti, pa nije štedjela Lunu Đogani i njenu porodicu o kojoj nema lijepo mišljenje. Tamari je degutantno što su Anabela Atijas i Gagi Đogani, kako kaže, “kćerku ubacili u rijaliti da bi preko nje zaradili novac”, pa joj je zbog toga porodica Đogani za žaljenje.

– Ja iskreno mislim da je i Luna Đogani, ali i njena porodica, za žaljenje poslije svega što su uradili. Meni nisu jasni roditelji koji svoje dijete guraju pred kamere i u rijaliti da bi na njemu zarađivali novac – rekla je Tamara koja smatra da bi za Lunu bilo bolje da ju je porodica dobro udala, nego što su je Anabela i Gagi poslali u rijaliti.

– Bolje bi im bilo da su je bogato udali ili nešto slično, i obezbijedili se na vrijeme, nego što su radili ovo što su radili. Ja to stvarno ne mogu da razumijem. Mučenica Luna je pokazala, prije svega, koliko je nevaspitana i koliko je Anabelu i Gagija bilo briga da je vaspitaju i da brinu o tome u šta će im dijete izrasti – rekla je rijaliti zvijezda i dodala:

– Degutantno mi je više i da komentarišem, oni su za sva vremena pokazali kakvi su i tu je kraj priče. Ostavili su dijete da im se pati deset mjeseci pred kamerama, podržavali Luninu vezu sa oženjenim muškarcem i sad se odjednom čude kako ih cijela nacija mrzi i ne može da ih smisli! – rekla je Đurićeva.

Iako je o Kiji do sada davala žestoke izjave, nazvavši je najvećim prevarantom, Tamara kaže da joj je drago što su se Kristina i Slobodan Radanović razveli.

– S druge strane, mnogo mi je drago što je Kija ostavila Slobodana i što se razvela jer sam ja neko ko nikako ne prašta i ne prelazi preko prevare – zaključila je Tamara.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...