HAJDUK će od 1. studenog imati novog sponzora na dresu. U pitanju je tvrtka Opel.

“S velikim zadovoljstvom mogu objaviti da je od danas naša obitelj bogatija za još jednog člana. Ugovor je sklopljen na četiri godine. Od danas se i na prsima B momčadi će se nalaziti logotip tvrtke Opel. Detalje ugovora ne možemo iznositi, u većem dijelu to će se odnositi na automobile, ali bit će i nekih drugih benefita”, rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Nakon toga je uslijedilo pitanje što se dogodilo s najavom od prije par mjeseci o dolasku jakog sponzora.

“Točno, nismo rekli da će biti drugi najveći, već u top pet. Tu se stvari iskomplicirale. Ugovor je potpisan, ali ćemo u siječnju znati hoće li se realizirati ili ne”, pojasnio je Brbić.

Potom je predsjednik Hajduka odgovorio na konstataciju novinara da je reprezentacija otišla s Poljuda, a da se Hajduk vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo mi nigdje otišli s Poljuda, samo smo uzeli par dana odmora budući da su svi prostori i uredi bili na neki način zauzeti. Bila je to dobra prilika da se ljudi malo odmore. na Braču je uvijek lijepo i veselo. Postira su uvijek dobar domaćin, travnjak je odličan. Momčad je bila u dobrom trenutku, četiri dana mini-priprema i očekujemo plodove toga vidjeti dosta brzo”.

Na Braču je travnjak odličan, no što ćemo s onim na Poljudu?

“Rekli smo samo dva pitanja, dosta je”, poručio je prvi čovjek Hajduka i otišao. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr