Bred Pit (Brad Pitt) osvojio je nagradu Zlatni globus za ulogu u filmu “Bilo jednom u Hollywoodu”, a američki tabloidi trenutno najviše pričaju o reakciji njegove bivše supruge Dženifer Aniston (Jennifer). 

US Weekly” piše da je Dženifer ustala i pljeskala kad je čula Bredovo ime, no i da je sjela prije nego što su sjeli neki ljudi koji su sjedili u njenoj blizini. Bred se zatim tokom govora našalio i u vezi svog ljubavnog života, a kamere su se u tom trenutku fokusirale na Dženifer u publici, prenosi Index.hr.

– Poveo bih mamu, ali nisam smio jer ispadne da sam u vezi sa svakom ženom kraj koje stojim pa bi to bilo čudno – našalio se Pit, a kamere su snimile kako se Aniston na to nasmijala. Kad se Bred vratio za svoj stol s nagradom, Dženifer je, tvrde izvori za američki tabloid, nekoliko puta pogledala prema njegovom stolu.

Inače, na ovim Zlatnim globusima mnogo se pričalo o njihovom mogućem susretu na crvenom tepihu, a neki novinari su i pitali Breda Pita o tom mogućem događaju. 

– Sigurno ću sresti Dženifer, dobri smo prijatelji – rekao je on na to.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Bred Pit osvojio Zlatni globus, a reakcija Dženifer Aniston glavna je tema / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.