Folk zvijezda Lepa Brena nakon žestoke svađe sa Bobom na jahti pokupila je svoje stvari i pobjegla od supruga u hotel. Naime, paparaco Srpskog telegrafa uslikao je pjevačicu u trenutku dok je sa prijateljicom sa kesama u rukama napuštala luksuzni brod i sjedala u taksi.

Upućeni tvrde da je svađa među supružnicima izbila zbog toga što se Boba danima opijao.


Foto: Republika.rs

– Brena je poludjela kada je stigla u Budvu i vidjela Bobu da usred bijela dana pije vino sa društvom u restoranu. Odmah mu je očitala lekciju da smanji alkohol jer neće tolerisati takvo ponašanje, pogotovo zato što su na meti novinara. Boba je i sutradan nastavio sa vinom i Brena ga je ostavila u jednom restoranu u Luštici, dok se ona sama sa drugaricama vratila na jahtu da se odmori – otkriva dobro obaviješteni izvor i dodaje:


Foto: Republika.rs

– Pravi rat izbio je kada se Brena rastala sa drugaricama, a Boba je i dalje pio u restoranu. Tada mu je rekla da radi šta hoće i da ona odlazi u hotel da spava. Ona je te večeri pokupila samo najosnovnije stvari i iznajmila sobu u “Splendidu”, gdje je prenoćila – završava priču izvor.


Foto: Republika.rs

Kako dalje saznajemo, Boba nije mario za Brenino zvocanje ni za prijetnje da će ga napustiti, već se iz restorana zaputio u diskoteku, gdje se u subotu veče do ranih jutarnjih sati provodio na nastupu Ace Pejovića. S druge strane, sljedeće večeri se nije ni pojavio na Breninom koncetu u “Top Hilu”, gdje ju je bodrio samo sin Viktor. Iako je poznata po tome što na svojim nastupima i koncertima uvijek pominje supruga i zahvaljuje mu se na podršci, ovaj put izostao je Brenin pozdrav Bobi.


Foto: Republika.rs


Foto: Republika.rs