Odgođena su dva kola, prvenstvo bi se trebalo nastaviti utakmicama od 3. do 5. travnja, rekao nam je Josip Brezni, povjerenik za natjecanje Prve HNL. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Talijani pišu kako bi se u Serie A mogao igrati play off za naslov prvaka, Ligu prvaka i ostanak u ligi. No, nema nikakvih propisa.

– Kod nas ne postoji propis koji bi sad krojio završnicu liga – rekao je Brezni i nastavio:

– Sve je to čista improvizacija. Znači, ne postoji propisano koliko bi se kola trebalo odigrati da prvenstvo bude regularno. Kao što je slučaj recimo kod utakmica da se smatra regularnom ako se odigra 80 posto vremena. Odgodili smo dva kola, a pametniji ćemo biti u utorak. Ključan će biti sastanak Uefe s predstavnicima saveza. Ako se odgodi Euro, onda ćemo imati više vremena za završnicu naše prve lige koja ja trebala završiti 17. svibnja. Imat ćemo još 15 ili više dana da završimo prvenstvo.

 

 

Više saznajte na izvornom linku: Antonio Bevanda – Brezni: Ne postoji propis koji bi sad krojio završnicu naših liga / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.