Britanskom boksaču Anthonyju Yardeu (28) u svega nekoliko dana od koronavirusa preminuli su otac i baka.

U petak, 27. ožujka preminuo je njegov otac, a 2. travnja i baka.

IZBORNIK BOKSAČICA MATAS:

Nokautirao sam koronu! A na životu me održavao konopac…

– Znam da postoji puno mišljenja o Covid-19 i ja imam svoje, ali samo znam da mišljenja nisu vrijedna riskirati svoj život i druge – kazao je 28-godišnji boksač dodavši kako njegov otac nije imao zdravstevnih problema.

– Nažalost, sada smo zbog virusa izgubili i moju Nannu. Ovo je ozbiljno, no ljudi i dalje izlaze kad ne trebaju – dodao je Yarde koji se bori u poluteškoj kategoriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Foto: Steven Paston/Press Association/PIXSELL

Yardeov promotor Frank Warren poručio je ljudima da ostanu kod kuće kako bi spasili živote.

– Ne možemo niti zamisliti kroz što prolaze Anthony i njegova obitelj i upućujemo im iskrenu sućut. Molim vas, ostanite kod kuće kako biste spasili živote – poručio je Warren.

Više saznajte na izvornom linku: HINA – Britanskom boksaču Anthonyju Yardeu korona je u tjedan dana uzela i oca i baku / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.