DA slavne osobe dobro moraju promisliti prije nego što nešto podijele na društvenim mrežama, potvrdila je Britney Spears svojom jučerašnjom objavom na Instagramu.

Pjevačica je uspjela razbjesniti svoje sljedbenike na društvenoj mreži fotkom svojih cipela, točnije detaljima koje je o njima otkrila u opisu.

“Prije četiri godine kupila sam svoj prvi par štikli od zmijske kože Christiana Louboutina koje su koštale 6.000 dolara… P. S. Nisam ih nikad obula!!!” napisala je pjevačica ispod fotke, a uslijedila je lavina negativnih komentara.

“Čestitam što bez razloga doprinosiš okrutnosti nad životinjama”, “Kako te nije sram kupovati komade zbog kojih su ubijene nevine životinje i usto se hvaliti da ih nikada nisi nosila”, neki su od brojnih komentara u kojima su je prozvali za okrutnost nad životinjama, dok je nekima ipak više zasmetalo nešto drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dok se ti razbacuješ novcem, postoje ljudi koji ne znaju kako će si priuštiti svoj sljedeći obrok. Evo ideje, umjesto kupovanja gluposti, sljedeći put doniraj novac.”

Ipak, neki su stali i u obranu pjevačice i optužili hejtere da su samo ljubomorni na njen uspjeh.

Tko bi rekao da jedan par Louboutinki može izazvati takav skandal!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr