Marcelo Brozović (26) je svjetska nogometna klasa pa tako u svjetskom klubu, milanskom Interu, i zarađuje. Svjetski.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Brozović je danas došao na zagrebačko okupljanje Vatrenih koji u utorak idu za Opatiju, a u subotu (20.45) u Rijeci sa Slovačkom igraju odlučujuću utakmicu za plasman na Euro 2020.

U nedjelju je Super]Kralj[tata]BroZ, kako se naziva na Instagramu, objavio da si je malo ojačao vozni park sa (minimalno) 2 milijuna kuna vrijednim Rolls Royce Cullinanom. Naravno, krenuli su ‘lajkovi’ (zasad: preko 90 tisuća) i komentari…

Foto: Instagram/ranocrazia

OKUPILI SE ‘VATRENI’

Stigli Krama i Raketa: Brozović jedini u trenirci reprezentacije

Prvi su zapljeskali suigrači iz hrvatske nogometne reprezentacije Hrvatske: “Koja si ti glava, sine’, komentirao je Ivan Perišić, “Trebao si u rozoj boji uzeti”, smijao se Dejan Lovren, a suigrači iz Intera nalijepili su pet šest-komentara…

“Svježe ukradeno” (Andrea Ranocchia), “Ne znam je l’ bolji auto ili ta trenirka” (Nicolo Barella), “Jako slatko… Baš kako vole mladi (Daniele Padelli), “Baš lijepo” (bivši suigrač Radja Nainggolan).

Cristiano Biraghi samo je stavio emoji krokodila, predatora koji je postao jedan od Marcelovih nadimaka kada je prvi put legao iza svog živog zida da spriječi eventualni prizemni protivnički udarac iz slobodnjaka.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Danijel Vukušić / 24sata.hr