BRUKA I SRAMOTA JELENE KRUNIĆ: Nimalo se ne kaje? Na Fejsbuku se sprda sa udarcem i zubom koji je izbila Nadeždi Biljić!

srbijadanas.com
Jelena Krunić je, kao što smo već pisali, izbačena iz "Zadruge" zbog toga što je udarila Nadeždu Biljić. Krunićeva se sinoć, poslije izlaska, izvinila svima koji su glasali za nju. Međutim, u jednom od komentara pokazala je i da je baš i ne grize savjest zbog tog nedopustivog poteza.

Jelena Krunić je, kao što smo već pisali, izbačena iz “Zadruge” zbog toga što je udarila Nadeždu Biljić. Krunićeva se sinoć, poslije izlaska, izvinila svima koji su glasali za nju. Međutim, u jednom od komentara pokazala je i da je baš i ne grize savjest zbog tog nedopustivog poteza.

Njen prijatelj je napisao “dođi na musli” na njenom Fejsbuk profilu. On je aludirao na početak svađe Jelene i Nadežde, koji se vrtio oko rasprave u vezi sa ovom namirnicom.

Jelena je odgovorila: “Hahaha, ček da popravim šesticu, okluzalno karijes”. Ispada da se Krunićeva srpda sa činjenicom da je izbila zub Nadeždi Biljić, što je, složićete se, prilično bezdušno i cinično. A reklo bi se i licemjerno, jer se prije toga, navodno iskreno, izvinila zbog nasilja.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...