U kakvim su zapravo odnosima Luna i Marko, otkrio je u razgovoru za srbijanski „Alo!“ Gagi Đogani, koji nije propustio ni da ispriča zbog čega još uvijek nije zakopao ratne sekire s Anabelom.

– Otkako je Luna izašla iz „Zadruge“, najvažnije mi je da bude dobro i da je sretna. Zašto se ne bi pomirila sa Markom i ko više ima prava da joj se u to miješa? Podržavao sam njihovu ljubav od prvog dana i uvijek ću podržati da moje dijete bude sa čovjekom koga voli, a tokom razgovora sa njom shvatio sam koliko voli Marka i koliko on voli nju. Zašto se onda ne bi pomirili? Da neće Marko možda da joj naudi ili ona njemu, ne razumijem? Zašto ne bi dali drugu šansu svojoj ljubavi? – priča Gagi i objašnjava da čak ni Anabela neće moći da razdvoji Lunu od Marka.

– Ne Anabela, nego 100 Anabela i 100 Gagija neće uspjeti da ih razdvoji ukoliko se radi o pravoj ljubavi. Ako postoji iskrena emocija, a mislim da postoji, bog ne može da ih razdvoji. Djeca ne smiju da ispaštaju zbog svojih roditelja. Ni Anabela ni ja nemamo pravo da joj se miješamo u život i odluke. Mi smo sami birali sa kim ćemo biti, zašto ona ne bi mogla – priča Gagi i dodaje:

– Koliko god da smo roditelji, sebično bi bilo da oduzimamo ljubav onih koji se vole. Svi se kao borimo za ono što je najbolje za Lunu, a zaboravljamo da je ona ta koja mora da se bori i koja ima pravo na život i ljubav – kaže Đogani i objašnjava da će ukoliko dođe do pomirenja, prvi razgovarati s Markom.

– Njihovo je kako će da funkcionišu, ali najvažnije mi je da Marko poštuje moje dijete i da ne pređe granicu i na bilo koji način je povrijedi. Ipak, imaju pravo i da se svađaju, da se ne slažu i prepiru. U to ne želim da se miješam. Te stvari postoje u svim vezama i neka se je*bu lažovčine koje kažu da su im veze sjajne i da ne postoje sukobi – poručuje denser i otkriva da je i dalje u jako lošem odnosu sa bivšom ženom Anabelom.

– Teško da ćemo Anabela i ja izgladiti odnose u skorije vrijeme. Neke stvari su jednostavno previše i zasad je bolje da bude ovako – priznaje Gagi, koji ističe da je Luna, na sreću, naslijedila njegovu dobrotu.

-Luna je od rođenja tatino dijete. Povukla je toliko toga na mene, a pogotovo dobrotu. Na oca ima čistu i iskrenu dušu. Na mene je skromna, nesvjesna koliko je prelijepa i popularna. Kao i mene, i nju prati sretna zvijezda i uvijek sam joj govorio da je moja ljubav i da je prati ista zvijezda kao i mene. I ja sam u njenim godinama kupio stan i preko noći napravio haos na muzičkoj sceni. Bio sam omiljena tinejdž momak devedesetih, što se i njoj desilo. Ona je moja kopija, moj ponos i daću sve od sebe da je učinim sretnom i da se izborim za njenu slobodu – zaključuje Gagi.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba