Bude li sa tobom, odričem te se: Marija postavila ultimatum Miljani, Zola preblijedio od bijesa, pa joj se žestoko suprotstavio! (VIDEO)

pink.rs
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola uživaju u svojoj ljubavnoj romansi mjesecima, a ni to što su postali vjerenici nije spriječilo njenu majku Mariju Kulić da nastavi sa pridikama vezanih za njen emotivni izbor. U emisiji ,,Pitanja novinara" sedma sila upitala je Mariju zašto joj je zasmetalo to što njena kćerka konstantno brine o tome da li je Zola gladan, a ona je bez dlake na jeziku ispričala sve.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola uživaju u svojoj ljubavnoj romansi mjesecima, a ni to što su postali vjerenici nije spriječilo njenu majku Mariju Kulić da nastavi sa pridikama vezanih za njen emotivni izbor.

U emisiji ,,Pitanja novinara” sedma sila upitala je Mariju zašto joj je zasmetalo to što njena kćerka konstantno brine o tome da li je Zola gladan, a ona je bez dlake na jeziku ispričala sve.

– Miljana konstantno donosi hranu iz kuće, da se ovdje ne bi kralo. Oni jedu iz tog frižidera i nikad nije bio problem. Problem je kad ona u svojoj želji da se pokaže prema njemu, ispadne loša prema drugima. Sam njen postupak nije bio okej. On mi nije drag, ne mrzim ga, ali sve to što sam vidjela je katastrofa – rekla je Marija.

-Što se tiče hrane, to stoji kod nas. Otkako sam donijela kafu i rekla gdje stoji, on mi kuha. On je prvi put u rijalitiju, ja ga volim i mnogo mi je drag. Ja se lijepo osjećam u ovoj vezi, ali kao što vidite, neprijatno mi je što ja razmišljam o tome da li je jeo. Juče sam mu donijela hranu, jer ništa nije jeo – dodala je Miljana.

Kulićeva je upadala u riječ Miljani dok je pričala o njemu, što je njega izbacilo iz takta, pa je na ovaj način odlučio da joj se suprotstavi.

– Ona tebe nije prekidala! – rekao je Zola.

– Bude li sa tobom, odričem te se javno! Sa mnom ne možeš tako, meni nemoj da se ubacuješ, da li ti je to jasno!? Pi*ko mala, meni ćeš da se suprotstavljaš! Samo neka uđe neki momak, da vidimo koliko ga voli! – rekla je Marija.

– To što moja majka prijeti da će da se odrekne, slobodno. Pošto se i ona meni tako obraća, ja se gušim i padam u depresiju, samo mi se leži i sklanja od svih. Od mene ne očekujte staru Miljanu, biću snuždena, nemam snage i najteže mi je kad slušam ove svađe. On je dobar momak, ja bih pre izabrala njega nego porodicu, jer porodica me ne bi uslovljavala nikad – rekla je Miljana.

– Mi bez razloga ulazimo u konflikt, iako ona pretjera i kaže nešto u afektu, ja Miljanu tješim i kažem da će biti svoje okej. Lagao bih kada bih rekao da me ne vrijeđa sve što kaže, jer ona nema ni jedan razlog. Nikad ništa ružno nisam rekao o njoj – rekao je Zola.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...