Bukti rat zbog p**isa! Zorica objavila Jeleninu fotku i oštru poruku, Karleuša je poklopila, a onda se umiješala Ana Bekuta! (FOTO)

telegraf.rs
Zorica Brunclik pokrenula je javni rat između nje i Jelene Karleuše, kada je tokom prethodnog dana na Instagramu objavila Jeleninu sliku sa snimanja emisije Zvezde Granda, u kojoj se Jelena pojavila sa topom sa kristalnim p*nisima preko grudi.

Zorica Brunclik pokrenula je javni rat između nje i Jelene Karleuše, kada je tokom prethodnog dana na Instagramu objavila Jeleninu sliku sa snimanja emisije Zvezde Granda, u kojoj se Jelena pojavila sa topom sa kristalnim p*nisima preko grudi.

Zorica je napisala da ju je ovaj prizor šokirao, nakon čega je uslijedila Jelenina poruka upućena Zorici, ali i svim ženama koje su se složile sa njom.

Međutim, iako su svi pomislili da je tu kraj ovog “fajta” – nije, pošto je Brunclikova danas objavila odgovor.

– Jelena, nije tebi lako u tvojoj koži! Što bih ja rekla, riba do bola, a većinom sama! Spucao te prostakluk, bezobrazluk, nepristojnost i umišljenost da si Bogom dana da pljuješ po svemu i svakoga. Niko ne želi da se sa tobom petlja i da ti zapravo u lice kaže sve što misli o tebi jer ne želi da se služi vulgarnim riječnikom kojim se ti služiš. Začudila me je tvoja plitka i površna analiza onoga što sam rekla, a što je tebe razjarilo. Vjerovala sam da si mnogo inteligentnija – počela je Zorica.

– Da ponovim dio onoga što sam rekla: 10.30.. nedjelja.. prijepodne.. porodična emisija radna akcija koja se prekida reklamom ti u krupnom planu sa brushalterom u obliku dva p*nisa. Mene je sramota tvoje sramote! Ti ovo nisi ni spomenula. Obrušila si se na mene i one koji dijele moje mišljenje da to nije u redu riječima da smo seljančure i babe, da nije ovo 17. vijek, da ne volimo p*nise da ih mrzimo ne znajući koliko ko ima godina osim mene, a ja ih nikada nisam ni krila. U nedostatku argumenata spominješ moju porodicu, brojiš moje muževe, brojiš moju djecu, pljuješ moju boju kose, a ja samo želim da uživam u nedjeljnom prijepodnevu a da ne moram da gledam tebe u tako jeftino provokativnom izdanju bez blurovanja tj. zamagljivanja nepristojnog sadržaja. Jelena, što se mene tiče, ti te p*nise možeš da staviš gdje hoćeš, i na glavu i u usta i na druga mjesta, ali ne na javnom mjestu po mom skromnom mišljenju – nastavila je Zorica.

– Samo hoću da podvučem da mora da postoji granica. Ne može jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom, ili ne bi trebalo, da emituje neprimjeren sadržaj. Imala bih ja još toga da ti kažem, ali ti odbijam na “mladost” i zato ti opraštam. Jedan majčinski savjet, jer imam kćerku tvojih godina, mani se ćorava posla. Ostavi Zoricu Brunclik i moju djecu na miru. Uživaj u životu. Stižu mlade, lijepe i pametne. Ja sa tobom neću voditi prepiske više. Odoh na odmor u Veneciju da vodim ljubav sa mojim mužem, u svakom smislu te riječi, i uživam u životu. P.S. Izvini što nisam napomenula da to nisu obični već P*NISI od kristala i uvrijedila iste, kao i na zahtjevu da budu zamagljeni jer očigledno ono što treba da bude zamagljeno su tvoja usta zbog svog prostakluka koji izlazi iz njih! Pozdrav, Zorica! – zaključila je.

Međutim, nije se dugo čekalo na Jelenin odgovor.

– Zorice, idite u Veneciju, uživajte u p*nisu kada ga toliko volite i manite se ćorava posla. Možete majka da mi budete, ja nemam ništa protiv vas, naprotiv, jako ste mi dragi. Kristalni p*nis je šala, nikom zlo nije načinjeno. Veliki pozdrav za vas i sve najbolje – napisala je Jelena, pa dodala:

– P.S. Zorice, samo da vas podsjetim, ovo nije pravi p*nis! Nije pravi…razumijete? To je samo malo materijala sa kristalima.

Na sve ovo, nadovezala se i Ana Bekuta, koja je ispod Zoričine objave ostavila nekoliko smajlija i tagovala je Jelenu, čime je jasno stala na njenu stranu.

(Telegraf.rs)0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...