Miljana Kulić sinoć je sa Lazarom Čolićem Zolom i sinom Željkom ušla u reality “Zadruga”, gdje je napravila pravu pometnju kazavši kako je trudna.

Nišlijka je napravila pravi haos na ulasku i odmah izazvala reakciju produkcije.

Miksi je odlučila da se našali na račun svojih cimera, ali i svoje majke Marije Kulić i rekla je da je već sada potpisala ugovor za treću sezonu. Ni ostali nisu bili sigurni da li je to istina ili štos, te je produkcija zvanično saopštila na sajtu “Pink.rs” da – to nije istina.

Kada je čula šta priča njena lćerka, Marija je ostala šokirana, dok joj je Miljana govorila kako nema razloga da brine i da su joj omogućeni svi najbolji uslovi koje neka osoba može da dobije, kao i da će imati visok honorar koji nije mogla da odbije.

– Bitno je da sam prezadovoljna! Već sam potpisala ugovor za “Zadrugu 3”. Cifra je abnormalna! Imam svoje ciljeve i planove. Moram da kupim dva stana, lokal… Ulazi i Željko, svakog dana ide tri, četiri sata u šetnju u pratnji obezbjeđenja – govorila je Miljana.

– Pitam te da li si ti normalna? Molim? Jesi ti normalna? – šokirana je bila Marija, dok su se ostali ukućani smijali njenoj reakciji.