Na području bužimske općine završeno je asfaltiranje još jednog nekategorisanog puta u dužini od 1183 metra na relaciji Radoč-Križ u MZ Radoč.

Ukupna vrijednost projekta je nešto veća od 177 hiljada maraka. I ovaj putni pravac urađen je po principu „Marka građani-marka Općina“. R

adost s mještanima, koji će sada lakše moći do središta općine, podijelio je načelnik Bužima Mersudin Nanić. Osim što će ih kvalitetnije povezati sa općinom, ovaj put je važan i zbog činjenice, naglasio je Nanić, što je to jedina komunikacija do lokacije jedne od najuspješnijih bitaka koju su izvojevali pripadnici 505. viteške, Breza 94.

Izvor: RTVUSK

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.