Caffe-Restaurant-Pizzeria Aly&Aldi nalazi se prekoputa “Kantonalne bolnice Bihać” u Bihaću, na adresi “Ivana Franje Jukića” br.18, a za potrebe građana, u skladu sa naredbama Kriznog štaba USK-a, vršiti će besplatnu dostavu na Vašu kućnu adresu, u periodu od 09:00h do 17:00h svakim radnim danom ,osim nedjelje.

Kako su na snazi mjere zaštite i građanima se preporučuje maksimalno zadržavanje u domovima, dok je maloljetnima i starijim osobama kretanje zabranjeno, zabranjen je rad u uslužnim djelatnostima. S tim u vezi, caffe-restaurant-pizzeria Aly&Aldi nudi vam odlične specijalitete jela sa roštilja, ali i pizza koje je moguće naručiti u maloj, velikoj ili u maxi veličini.

Bitno je naglasiti da su cijene prihvatljive i da se osoblje pridržava naredbi Kriznog štaba USK-a, a isto očekuju i od građana prilikom narudžbe.

Za sve dodatne informacije, te narudžbe možete kontaktirati sljedeće brojeve :

037-350\301
061-616\252 ( viber)

Vršenje dostave u terminu od 09:00h do 17:00h.

Čuvajmo jedni druge!
U periodu pandemije korona virusa i stanje prirodne nesreće, portal Biscani.net nudi usluge besplatnih oglasa i reklama za sve subjekte koji vrše usluge prodaje i dostave hrane, pića, ili osnovnih životnih namirnica, kao i lijekova, te medicinskih sredstava, kako na području grada Bihaća tako i Unsko-sanskog kantona Ukoliko vršite neku od navedenih usluga, budite slobodni da nas kontaktirate u svakom periodu. Kako? Veoma jednostavno! Pošaljite nam poruku na facebook stranici portala!