RONALDO Nazario okupio je jučer u Instagram javljanju uživo velika imena s kojima je dijelio svlačionicu u Real Madridu i s njima popričao o krizi uzrokovanoj koronavirusom te o vremenu koje su proveli u Madridu. 

U srijedu navečer Brazilcu su se pridružili Roberto Carlos, Luis Figo, David Beckham i Iker Casillas, za razgovore jedan na jedan, a posebno je emotivan bio dio razgovora s Casillasom.

“Kombinacija kluba i grada ne može biti bolja nego što je kad su u pitanju Madrid i Real. Bio je to jedan od najboljih, ako ne i najbolji period moje karijere”, rekao je Ronaldo kad se Španjolac uključio pa riječ dao Casillasu:

“Obranio sam penal prije nego što si ti ušao da bi debitirao. Bio je privilegij imati te u Madridu. Ostavio si trag na svima.”

Problemi s ozljedama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac se nakon toga prisjetio problema s ozljedama kod Ronalda i problema sa srcem kod Casillasa. 

“Moj srčani udar strašno me šokirao. Imao sam sreće da se to dogodilo na terenu, to mi je spasilo život. Da se dogodilo bilo gdje drugdje, danas ne bismo razgovarali.”

“Ozljede su za mene godinama bile kao rat. Svjetsko prvenstvo i odlazak u Real Madrid bili su posljednje slamke spasa za mene”, rekao je Ronaldo na kraju druženja. 

Najbolji golmani – Iker Casillas:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Casillas: Da nisam doživio srčani na terenu, danas bih bio mrtav / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.