Na regionalnom Karate-kupu “Feniks open 2019”, održanom u Bosanskoj Krupi, učestvovalo je i 17 takmičara iz Karate-kluba Cazin, koji su osvojili 10 medalja, i to zlatnu, tri srebrene i šest bronzanih.

U klubu su zadovoljni ovim rezultatima s obzirom na to da je na turniru nastupilo 367 takmičara iz 22 kluba. Boje KK Cazin branili su Din Beganović, Edin i Adnan Sedić, Lejla i Amar Rizvić, Amila Toromanović, Elma Nuhanović, Amila i Almedina Čaušević, Aid Beganović, Aldin Ždralić, Ismar Delalić, Benjamin Mujakić, Farah i Lejla Veladžić, Sandra Suljić i Muhamed Mujakić.

Foto: S. Japić
Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.