Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović pjevaće za doček Nove godine u Beogradu, a za reprizu u Budvi.

– Ja godinama nastupam Budvi, tako da je meni to već tradicija, domaća atmosfera. Biću tamo u svom stanu u Budvi – rekla je Ceca, a onda otkrila koga će zagrliti i poljubiti u ponoć.

– Od najbližih, to će biti moj bend i Sloba Radanović, to su oni sa kojima radim tu noć, ali vjerujem da će se naći i neko od mojih prijatelja na nastupu – ispričala je Ražnatovićka.

Ono što sve zanima jeste šta žena koja ima sve, poput Cece, poželi sebi u ponoć.

– Što se tiče intime, to ću sačuvati za sebe, a ove ostale želje su one uopštene. Da je porodica dobro, da su svi živi i zdravi. To mi je najbitnije – otkrila je ona, pa priznala da će poslije napornih nastupa pokušati da pronađe malo vremena za odmor, evo i gde.

– Nadam se da ću posle napornih nastupa uspjeti da odvojim vreme za odmor. Još uvijek ne znam gde ću. Najbliža destinacija mi je Kipar, kad god ne znam gdje ću, ja odem tamo. Što je i normalno jer tamo imam kuću i svoj mir – ispričala nam je pevačica.

Ono što je posebno zanimljivo jeste što je na pomen emotivnog života, Svetlana otkrila da nije sama! Na pitanje da li planira da se skrasi pored nekoga u 2020. godini, ona je odgovorila:

– Ko kaže da ja nisam skrašena?! Djelujem li razuzdano (smijeh)? Šalu na stranu, meni papir nije potreba za sreću i emotivni mir. Ja sam zadovoljna svojim načinom života, organizovala sam ga onako kako sam ja željela, imam dovoljnog iskustva iza sebe i broj godina i privilegiju da mogu da organizujem sebi život onako kako ja to želim – rekla je Ceca.

(Informer)

Više saznajte na izvornom linku: – CECA KONAČNO PRIZNALA, OVOG ĆE PJEVAČA POLJUBITI ZA NOVU GODINU: Kad su čuli ko je on, NIJE IM BILO DOBRO! ON ĆE BITI UZ NJU! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.