Ljubavna priča između Svetlane Cece Ražnatović, tada Veličković i Željka Ražnatovića Arkana počela je 1993. godine u jednom restoranu gdje su se vjerili i već planirali vjenčanje, nakon čega je Ceca tu odluku saopštila svojim roditeljima koji je i nisu baš najbolje prihvatili.

Međutim, malo ko je znao gdje je Ceca prvi put vidjela Željka.

– Bila sam u Njemačkoj i na benzinskoj pumpi kupila “Plejboj” gdje sam videla čoveka svog života. Naletela sam na intervju sa Željkom Ražnatovićem. Nisam razumjela šta piše, samo sam zurila u njegovu fotografiju jer mi se jako dopao. Bio je to najmuževniji i najzgodniji muškarac kog sam ikada u životu vidjela. Pomislila sam: “To je dakle taj Arkan!” Jedino o čemu sam razmišljala jeste kako bih voljela da sam žena takve muškarčine – rekla je Ceca jednom prilikom. Sudbonosni trenutak između Cece i Arkana dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu “Interkontinetal”. Ceca je bila žena u koji se Ražnatović zaljubio na prvi pogled.

– Onda je stigao poziv od menadžera Baneta Stojanovića da zajedno sa Džejom i Oliverom Mandićem pojavim u Erdutu. Za vrijeme smotre smo sedeli sa strane i čekali da počne. Snimila sam ga na stotinak metara. Stajala sam do nekog generala i prokomentarisala: “Uh, kakvo mače! Ko je ovaj tip? Bruka kako izgleda!” Čovek samo što se nije šlogirao… “Da li si ti normalna? To je komadant!” Kad nas je Oliver upoznao, Željko je rekao: “Jesi li ti ta zvijezda koju ja redovno šišam?” Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se – pričala je Ceca.

– Ja sam njega zvala Bucko, on mene Cecko. Nudio mi je sigurnost kakvu žene vole. Hvalio se da sam ga uhvatila na slatkiše, kupujući mu čokoladu. Ne, Arkan je meni kupovao čokoladu. Upoznala sam jedno sasvim drugačije biće od onog kako sam ga zamišljala. Ja sam njega prva poljubila! Arkane jeste strog, ali samo prema vojsci. Sasvim je drugačiji čovjek u privatnom životu, on je jedna dobrica – govorila je Ceca koja u početku roditeljima nije smjela da kaže s kim je u vezi.

–  Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: “Za Šašića? Divno. On je sjajan momak”. Ćale se u to nije miješao. Samo me je pogledao i rekao: “A, Šašić?” A ja im kažem: “Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!” Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: “Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!” Znala sam da me samo plaši. “Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam”, rekla sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu – ispričala je pjevačica.

Arkan je prije venčanja morao da dobije blagoslov Crkve za sklapanje braka pošto je bio 21 godinu straiji od Cece i iza sebe je imao tri braka. Vjenčali su se 19. februara, a reporteri Njujork tajmsa su snimali njihovo vjenčanje. Folk zvijezda je u braku sa Araknom dobila dvoje dece, ćerku Anastasiju i sina Veljka.

(Telegraf.rs)
 

Više saznajte na izvornom linku: – CECA NAKON 20 GODINA ODLUČILA OTKRITI: Ovo su prve riječi koje joj je Arkan izgovorio kad su se sreli, ZBOG NJENOG KOMENTARA SAMO JE ZANIJEMIO! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.