Ceca: Ne može čovjek da ostane imun na laži da Arkan nije bio hrabar!

Ekskluziva.ba

Svetlana Ceca Ražnatović u razgovoru za Srpski telegraf otkriva do sada nepoznate detalje bračnog života sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i perioda koji je uslijedio nakon njegovog ubistva, koje se dogodilo prije skoro 19 godina u holu beogradskog hotela “Interkontinental”.

Balkanska zvijezda je prvi put za novu 2019. godinu progovorila o ljubavnom životu sa komandantom Srpske dobrovoljačke garde.

Pjevačica uverava da joj jako teško pada kada u javnosti isplivaju priče da njen pokojni suprug nije bio hrabar kao što ga ona pamti.

– Ne može čovjek da ostane imun na laži. Jednostavno, ako je Željko umro, nisu poumirali svi koji ga poznaju. Postoje ljudi koji su egzibicionisti, koji su psihički bolesni, kojima treba minut slave po bilo koju cijenu. Ja sam toga svjesna jer egzistiram u javnom životu 30 godina. Ne mogu ja s tim psihopatama, egzibicionistima, ljudima koji su bez karaktera da se svađam i prepucavam preko medija. Oni su zaboravili da sam ja, bogu hvala, živa i zdrava i da sve znam i ko je kako dolazio kod Željka i ko je kako s njim razgovarao. Sve je dijametralno suprotno pričama koje se pojavljuju. Za mene su te priče najobičniji vic ili humoristička djela. Veljko i ja se smijemo njima. Naravno da me je Veljko pitao za mnogo stvari jer čuje svašta. Ja mu objasnim jer ni on ni Anastasija nisu imali priliku da odrastaju uz oca.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...