CECA OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU ESTRADE: Ovo je istina o Breni i mojoj KUKAVICI!

Kurir

Svetlana Ražnatović kaže da su Marina i Futa njen veliki hit prvo ponudili njenim koleginicama, ali njima se nije dopao. Svetlana Ceca Ražnatović je 1992. godine doživjela veliku ekspanziju u svojoj muzičkoj karijeri kada je snimila pjesmu „Kukavica“, koja je čak šest godina čekala da je neko primijeti. Jer tu baladu su hladno odbile velike zvijezde Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Dragana Mirković!

Autori tog velikog hita Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Futa Radulović numeru su prvo ponudili baš njima. Međutim, za divno čudo, nijednoj od njih balada se nije dopala!

Šest godina od nastanka, Marina i Futa su „Kukavicu“ zbog Cece izvadili iz fioke.

– Poslije albuma „Babaroga“ napravila sam pauzu od godinu i po dana. Znala sam da želim nešto drugo, zrelije i temeljnije, i odlučila sam da odem do Marine i Fute. Tako je inače i krenula naša saradnja. Kakva slučajnost! Kad sam se pojavila kod njih, rekli su mi ne samo da imaju jednu pjesmu za mene već čitav album! Sve te kompozicije, „Šta je to u tvojim venama“, „Ustani, budi se“, „Popij me kao lek“, „Oprosti mi suze“, „Mesec, nebo, zvezdice“ i druge, našle su se na toj kaseti – priča Ceca.

Međutim, do pjesme koja joj se na kraju najviše i dopala nije bilo lako doći.

– „Kukavica“ je šest godina stajala u njihovoj arhivi kao totalno odbačena. Nudili su je Vesni, Dragani, Breni i još mnogim pjevačicama. Marina mi je tada rekla da ima pjesmu koja se njima nije svidjela, ali mene nije zanimalo što je moje koleginice nisu htjele. Futa je insistirao da čujem „Kukavicu“, a ona mu je odgovorila da ne dolazi u obzir i da zaboravi na tu pjesmu. Pošto me je zaintrigirao naziv, tražila sam da čujem. Kada su počeli prvi taktovi i kad sam čula riječi: „Zagrli me“, imala sam fenomenalan osjećaj! Rekla sam im: „Ovo ću snimiti još večeras.“ Futa je iste noći napravio aranžman, ja sam sutradan ušla u studio, otpjevala je iz prve i sada je evergrin – rekla je folk zvijezda.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...