CECA PROGOVORILA O PRESELJENJU SESTRE: Zet me se…

Informer
Svetlana Ceca Ražnatović kaže da nije tužna što će se, poslije mnogo godina zajedničkog života, njega sestra Lidija sa porodicom iseliti iz vile u Ljutice Bogdana. Ona nam otkriva da će Ocokoljići od decembra živjeti samo nekoliko kuća od njene i naglašava da je se zet Predrag Ocokoljić neće tako lako osloboditi.

Pjevačica kroz šalu kaže da je bivši fudbaler godinama bio oženjen sa dvije žene.

– Nije Peđi bilo lako. Kao da je imao dvije žene, mene i Lidiju. A niko ga nije ni pitao da li hoće– kroz šalu nam priča Ceca i poručuje da se ni u budućnosti neće ništa promijeniti.

– Oni će se preseliti krajem godine, međutim ne idu mnogo daleko. Samo nekoliko stotina metara ćemo biti udaljeni. Tako da ako misle da su me se oslobodili, varaju se. Ja lijepo usred noći uzmem pidžamu pod ruku, ponesem mobilni telefon i “kuc, kuc“ na njihova vrata. “Zete, ja došla“, i nema da se bune – otkriva Ražnatovićeva svoj plan.

Ceca naglašava da se raduje njihovom preseljenju, bez obzira na to što je navikla da živi sa sestrom i njenom porodicom.

– Najvažnije je da oni budu sretni i ja sam ih najiskrenije podržala da nađu svoj dom. Pa to je normalno. Svako treba da traži svoju sreću i mir. Sasvim je prirodno da se u jednom momentu odvojimo. Na kraju krajeva, svako traži svoj komfor. Eto i ja ću malo da se odmorim od gužve i gungule – šali se pjevačica i dodaje:

– Lidija, Predrag i djeca će se odseliti, Veljko je u Banjaluci, tako da ostajemo u kući Tasa i ja. Biće možda čudno, previše tiho, ali vjerujem da će mi i prijati. Međutim, kao što rekoh, jako smo blizu tako da će klinci stalno dolaziti kod tetke da ih čuva i gnjavi. Mi smo jedna velika porodica i uvijek ćemo to ostati bez obzira na to gdje ko živi.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...