Ceca Ražnatović na udaru mafije: Leži gola dok joj muškarac masira grudi?!

Kurir
Već neko vrijeme internetom i društvenim mrežama kruže fotografije gole Svetlane Cece Ražnatović. Osobe koje su objavile ove fotografije poznatoj pjevačici sad prijete i da će objaviti njene klipove.

Već neko vrijeme internetom i društvenim mrežama kruže fotografije gole Svetlane Cece Ražnatović. Osobe koje su objavile ove fotografije poznatoj pjevačici sad prijete i da će objaviti njene klipove.

Naime, na društvenim mrežama možete da naiđete na fotografiju žene koja bez garderobe leži na stolu za masažu. Izvjesno je da je žena na fotki upravo  pjevačica, međutim, njen tim advokata tvrdi da je u pitanju samo jako dobro urađen photoshop. Ucenjivači prijete da će u javnost pustiti i sve snimke koje posjeduju, a na kojima je navodno ona.

-Ceca prolazi kroz pravu agoniju. Frapirala se kada je lično vidjela fotografiju. Odmah se konsultovala sa svojim timom advokata. Da stvar bude gora, ljudi od kojih je sve poteklo prijete da će objaviti još slika s eksplicitnim sadržajem- rekao je izvor

Pjevačica je slučaj prijavila policiji, a obratiće se i administraorima Instagrama, Facebooka i drugih društvenih mreža.

Ne oglašava se

Dok prolazi kroz pakao zbog fotografija, Ceca ima punu podršku porodice.

Pjevačica i dobro i zlo dijeli sa svojom djecom, sestrom, zetom i roditeljima. Oni je u svemu podržavaju, pa su je posavjetovali da slučaj prijavi nadležnim organima – završava naš izvor.

 

OGLASILI SE PJEVAČICINI PRAVNI ZASTUPNICI

Cecin advokatski tim: To je foto-montaža!

Advokatski tim Cece Ražnatović je našoj redakciji uputio dopis u kom tvrde da je reč o foto-montaži:

– Slobodni smo da vam se obratimo u ime naše vlastodavke Svetlane Ražnatović po urednom punomoćju. Naša vlastodavka je primijetila da se na internetu pojavila fotografija na kojoj je foto-montažom prikazan lik Svetlane Ražnatović na obnaženom tijelu neke druge osobe. Foto-montaža je izvedena tako da prosječnom posmatraču ostavlja utisak da je fotografija autentična, što nije slučaj. Skrećemo pažnju da pravljenje i dijeljenje ovakve fotografije putem internet mreže vređa pravo na lik, pravo na autentičnost i osjetno zadire u privatan život naše vlastodavke i vrijeđa dostojanstvo njene ličnosti. Naša vlastodavka će se koristiti svim pravnim sredstvima koja joj na osnovu zakona stoje na raspolaganju protiv lica koja su napravila i dijele ovu fotografiju.

Foto: Instagram

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...