U protekla dva dana košarkaški klub Cedevita Olimpija je raskinuo ugovore s petoricom igrača među kojima je i hrvatski reprezentativac Filip Krušlin te Hrvat koji nastupa za BiH Andrija Stipanović.

Krušlin je u Cedevitu stigao 2016. iz Cibone, a nakon spajanja s Olimpijom i selidbe u Ljubljanu ostao je u klubu.

Ove sezone je bio jedan od konstantnijih igrača. Nastupio je u svih 10 susreta Eurokupa, 21 utakmicu ABA lige, četiri susreta slovenskog Kupa te dvije utakmice slovenske Lige za prvaka. 

VIDEO: RATKO VARDA

BiH košarkaš je ljutit: Milicija trenira strogoću u mojoj kući…

– Odlično sam se osjećao u Ljubljani. Sezona je bila puna uspona i padova što je sasvim normalno za sport. Naša ekipa našla se u posve novoj situaciji nakon spajanja dva kluba, igrači su se tražili i u budućnosti bi sve trebalo biti lakše za svakog igrača. Ja sam pokušao maksimalno iskoristiti situaciju u kojoj sam se našao,” kazao je Krušlin koji je u Eurokupu imao prosjek od 6.6 koševa po utakmici, a u regionalnoj ligi od 6.0 koševa.

Osim Krušlina i Stipanovića Cedevita Olimpija, koju vodi hrvatski stručnjak Jurica Golemac, raskinula je suradnju i s Nijemcem Maikom Zirbesom, Slovencem Domenom Bratožem i Amerikancem Dominicom Artisom.

Regionalna ABA liga je prekinuta kolo prije kraja regularnog dijela sezone, a Cedevita Olimpija se nalazila na četvrtom mjestu iza vodećeg Partizana, Budućnosti i Crvene zvezde.

Više saznajte na izvornom linku: HINA, Davor Kovačević – Cedevita digla ruke od ABA-e: Otpustila 5 igrača i dva Hrvata, Krušlina i Stipanovića / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.