BELGIJCI su samo dan nakon UEFA-inih uputa udarili po svome.

Naime, u srijedu je UEFA na videokonferenciji savjetovala čelnicama 55 europskih nogometnih saveza da svoja prvenstva privedu kraju, kako god budu mogli.

Međutim, Belgija je proglasila prvaka po trenutačnoj tablici na kojoj je Club Brugge bio prvi i tako naljutila krovnu europsku nogometnu organizaciju i njenog šefa, Slovenca Aleksandra Čeferina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Smatram da ova objava o završetku prvenstva nije dobra stvar. Solidarnost nije jednosmjerna ulica, ne možeš tražiti pomoć, a onda sam odlučivati što je najbolje za tebe. Belgija, ali i druge zemlje, koje smatraju da ne bi trebalo nastavljati prvenstvo, riskiraju da sljedeće sezone ostaju bez predstavnika u europskim natjecanjima. To mora svima biti jasno”, rekao je na njemačkom ZDF-u pa nastavio:

“Nogomet bez navijača nije isti, ali je bolje to da se igra bez publike nego da se uopće ne igra. Ljudi žele pozitivnu energiju, pratit će oni utakmice i na TV-u, ako bude moralo tako. Europski kupovi igrat će se u srpnju i kolovozu, sigurno ih nećemo nastavljati u rujnu i listopadu”,  zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Čeferin najavio kaznu Belgijcima: Ne možeš tražiti pomoć pa sam odlučivati / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.