Sanja Stanković napustila je “Zadrugu 2”, dok je u rijalitiju i dalje njena emotivna partnerka Jovana Tomić Marora. Sanja je nakon drugog učešća u ovom rijalitiju otkrila šta joj se izdešavalo unutra, a šta po izlasku iz imaginarijuma.

Da li ti nedostaje Jovana?

– Nedostaje mi, sinoć nisam mogla oka da sklopim, nisam uopšte spavala, jer sa njom spavam bukvalno 22 mjeseca, konstantno 24 časa samo zajedno i onda mi je malo neobično, tako da mi nedostaje.

Kako porodica gleda na to šta ste radile u rijalitiju?

– Sa Jovaninom mamom treba danas da se vidim, a moja mama je iskreno zgrožena nekim stvarima, ljuta je na Jovanu i ne znam baš kako će se odviti taj razgovor kad bude došla. Možda ne bude željela da razgovara sa Jovanom, što me najviše i plaši.

Tvoj odnos sa Lunom se popravio u ovoj sezoni. Da li si se čula sa Kijom, kako ona reaguje na to?

– Jovana je inicijator tog našeg, kao, pomirenja, samo smo okej ona i ja, ali smo na distanci. Rekla sam joj, ne mogu da joj vjerujem, pogotovo poslije onog što sam vidjela da se drži sa Stanijom za ruku. Ti o njoj imaš loše mišljenje, a ovamo se sa njom držiš za ruku?! Ko zna kakvo mišljenje ima o meni. Samo sam bila čovjek, dala sam joj šansu da porazgovaramo i nisam imala konkretan razlog da je napadam tamo. Bilo bi glupo sa moje strane da je napadam zato što se posvađala sa Markom, to uopšte nije moja priča, moja tema, ali sam na kraju rekla svoje mišljenje za tu situaciju. Čim sam izašla, Kija mi je poslala poruku, društvene mreže mi se nisu apdejtovale pa mi je Milan prenio poruku. Hoću da se vidimo, da porazgovaramo, nije ljuta na mene, ljuta je na Jovanu.

Veliki sukob si imala sa Miljanom Kulić, to te je jako povrijedilo. Šta ćeš uraditi po tom pitanju, da li će uslijediti tužba na njenu adresu?

– Naravno, čim izađe Jovana, pravo kod advokata i tužba iste sekunde. Miljana je toliko pokazala zlobu u ovoj Zadruzi, ona jeste šoumen, umije da nasmije narod, nas u kući, ali u ovoj sezoni je neka zloba izašla iz nje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)