U ponedjeljak 18. ovog mjeseca na New Bloomfield stadionu Izraelci su trebali uživati u nogometu Lea Messija, Edinsona Cavanija, Lautara Martineza, Luisa Suareza i ostalih južnoameričkih majstora, ali… Lako je moguće da ostanu bez tog gušta.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Reprezentacije Argentine i Urugvaja odavno su dogovorile tu pripremnu utakmicu u Tel Avivu. Što zbog promocije i zarade što zbog činjenice da im više reprezentativaca igra u Europi nego u Buenos Airesu i(li) Montevideu.

Ali na Tel Aviv su u ponedjeljak padale rakete iz pojasa Gaze. I to kako padale…

POGINULO DVOJE PALESTINACA

Izrael je bombardirao Pojas Gaze nakon napada na Izrael

Čak je 220 raketa poslano iz Gaze na Izrael. Pritom nitko nije poginuo, tvrdi izraelska vojska te dodaje da je 90 posto raketa uspjela presresti njihova protuzračna obrana.

Naravno, to nimalo ne umiruje Argentince i Urugvajce pa aktivno rade na tome da nađu novu europsku lokaciju za svoju prijateljsku utakmicu.

Euro-kvalifikacijska utakmica Izrael-Poljska koja se treba igrati dva dana ranije zasad nije pod upitnikom jer se neće igrati u Tel Avivu nego u Jeruzalemu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Danijel Vukušić / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.