U posljednje smo dvije utakmice protiv protivnika koji su manje-više našeg ranga odigrali dobro i kvalitetno, malo nam je nedostajalo koncentracije, malo čvrstine u obrani pri kraju utakmice – uvijek pozitivno gleda borac, trener PPD-a Zagreb, Veselin Vujović na nastupe njegovih igrača protiv 

Zagreb očekuje utakmica s Celjem u četvrtak u Areni Zagreb s početkom u 18:00 u 8. kolu Lige prvaka. “Repriza” utakmice od prije tri dana, nadajmo se, s boljim rezultatom. Zagrebaši su na gostovanju izgubili s dva razlike 24-22 u tvrdoj utakmici, a sada im je potrebna ne samo pobjeda, nego i bolja gol razlika. Naime, Celje je izravan suparnik za prolazak u nokaut fazu natjecanja, tako da, Zagrebe, ovo ti je zadnja šansa. 

CELJE – ZAGREB 24-22

Zagrebaši sve dalje od 1/8 Lige prvaka: U sedam kola, 1 bod…

Ipak, veseli činjenica da Slovenci nikada nisu dobili Zagreb u Areni,a  Vujo kaže:

– Ma nećemo onda kvariti tu tradiciju haha – uz prepoznatljivi osmijeh crnogorskog stručnjaka.

Celje mora pasti!

– Četvrtak je naša šansa. U principu se mora samo umrijeti, ali mi ovo stvarno moramo pobijediti. Inače smo daleko od svojih ambicija u Ligi prvaka. Mislim da imamo i motivaciju  i kvalitetu da dobijemo tu utakmicu – rekao je Vujović, sve u cilju da na  miru dočekaju Elveruma pa, ako Bog da, i njega svladaju. Pet bodova, naime, Zagrebu ne gasi nadu za prolazak u drugi krug.

Ukoliko u sljedeće dvije utakmice ne skupe nova četiri boda, teško da će proći dalje jer im predstoje sve teža do teže utakmice. Pick Szeged, Flensburg, Barca, Aalborg i PSG…

– Čeka nas iznomno teška utakmica, slična onoj u Celju,  jedan rovovski rat, težak rukomet – potvrdio je  Veselin Vujović, ono što već znaju oni koji prate PPD Zagreb. Barem oni koji su još ostali, a ako je suditi po tribinama Arene, nije ih još puno. Ipak, od Arene se i dalje ne odustaje, manje dvorane nisu u planu,  a ako su bile u prazne na Ligi prvaka, bojimo se kakve će biti ukoliko se ona više ne bude igrala. Stoga, Celje mora pasti!

   

Sretno, Zagrebe!

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.