Uposlenici “Centrotransa” obilježili su danas Dan vozača i automehaničara. Svečanim programom i nagradama za najuspješnije vozače i automehaničare danas je u prostorijama obilježen dan svih vozača u svijetu. 

Uprava “Centrotransa” i ove godine nagradila je vozača i automehaničara godine, a koji su svojim radom i odnosom prema putnicima zaslužili da ponesu epitet najboljih. 

Vozač godine je Almir Šahić, a Mahir Rožajac najbolji je automehaničar.

Nadalje, Udruženje vozača i automehaničara kompanije “Centrotrans” i ove godine nagradilo je osmoricu vozača i automehaničara koji su svojim radom i odnosom prema radu i putnicima zaslužili da ponesu epitet najboljih u “Centrotransu”.

Nagrađeni članovi Udruženja vozača i automehaničara su: Adis Međuseljac, Mirzet Kazić, Nedžad Gljiva, Nusret Alić, Enver Avdibašić, Edvin Vehabović, Nermin Mujčić, Kemal Sinanović, Miroslav Simatović, Hilmija Ivazović, Predrag Medić, Hasan Kodžaga, Nermin Džafić, Adnan Hožbo i Ismet Višća.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – “Centrotrans” proglasio najbolje vozače i automehaničare / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.