Fahrudin Radončić Arhiv
Čestitka Fahrudina Radončića povodom Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine

S posebnim poštovanjem sjećamo se poginulih pripadnika Armije, koji su za svoju domovinu dali ono najvrednije – svoje živote

Autor: pres-centar SBB-a

Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost, čestitao je Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine.

– Pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima i veteranima Armije Republike Bosne i Hercegovine, kao i svim građanima, čestitam 15. april – Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine. 

Dan Armije nas podsjeća na sve hrabre i čestite borce, koji su svojim časnim zalaganjem pobijedili zlo, našu domovinu odbranili od agresije, a našem narodu donijeli mir i slobodu. 

S posebnim poštovanjem sjećamo se poginulih pripadnika Armije, koji su za svoju domovinu dali ono najvrednije, svoje živote. Ovo je prilika da iskažemo našu nesebičnu podršku njihovim porodicama i čvrsto opredjeljenje da nastavimo graditi Bosnu i Hercegovinu, zemlju reda, prosperiteta i ravnopravnih građana, za kakvu smo se u najtežem periodu njene svijetle historije zajedno borili – kaže se u čestici predsjednika SBB-a Radončića.

(Autor: Avaz)