„U ime Grada Bihaća i Gradskog vijeća Bihać, te u svoje lično ime, novinarkama i novinarima, te svim uposlenicima u medijima povodom Svjetskog dana slobode medije čestitamo na profesionalnom, odgovornom i objektivnom poslu kojeg obavljaju.

Taj posao nažalost je često težak i opasan, ali novinari i pored svih teškoća isti obavljaju dostojanstveno, hrabro i profesionalno, a sve s ciljem informisanja javnosti.

Stoga svi zajedno trebamo cijeniti rad svakog novinara i svaku medijsku kuću koja na objektivan i profesionalan način izvještava o svim društvenim događajima, vodeći se principima novinarske etike i objektivnosti”.

Kabinet gradonačelnika

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.