Unatoč svim preprekama i 18 godinu za redom 26. prosinca na splitskim Gripama gledatelji će moći uživati u majstorijama brojnih poznatih igrača.

Ni nezgodan termin, ni sve veće obaveze igrača, ni zabrane klubova najvećim zvijezdama da zaigraju mali balun…., ništa nije moglo zaustaviti splitske humanitarce da i ove godine organiziraju feštu malog baluna na Gripama te da prikupljenim sredstvima pomognu štićenicima Centra Mir u Rudinama.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

I ove godine će se na parketu sresti četiri momčadi, prošlogodišnji pobjednik ‘Kauri’ i finalist ‘Tenis’ te ‘Camel’ i ‘Vanila’, koja će zamijeniti ‘Tropic’, no to je i onako samo kozmetička promjena jer su vlasnici isti.

– Sve je isto kao i prethodnih godina, a evo, ždrijeb je htio da su i prošlogodišnji parovi polufinala isti, Tenis – Camel i Kauri – Vanila, utakmice se igraju od 16:00, odnosno 17:00 sati, finale je u 18:30 uz direktan prijenos na HTV-u, a još razmišljamo hoćemo li koristiti VAR tehnologiju ili ne – kazao je organizator turnira Damir Karaman, koji je najavio i brojna poznata imena.

Foto: Tomislav Gabelić/24sata

Ognjen Jahjefendić iz ‘Tenisa’ je najavio kako će i ove godine okosnicu momčadi sastaviti od veterana Hajduka.

– Tu su Stanko Bubalo, Igor Musa, Vladimir Balić i Marino Biliškov, dolaze na i Zvonimir Kožulj, Josip Juranović, Davor Marijaš, pregovaramo s Kristijanom Lovrićem, trener je opet Zoran Vulić, a još neka imena s kojima pregovaramo držimo u tajnosti.

Marko Bralić – Keto za ‘Vanilu’ je angažirao kapetana Marka Livaju, najboljeg strijelca Slovenije Antu Vukušića, dolazi i Toma Bašić…

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

– Cilj nije pobjeda nego skupiti što više novca za potrebite, na koncu je pobjednik uvijek Centar Mir u Rudinama za koji smo svih ovih godina skupili jako puno novaca, i trudit ćemo se nastaviti raditi ovakve stvari i dalje. Tek smo počeli sastavljati momčad, bit će to opet dobra postava, a što se tiče trenera, pregovaramo da nam opet dođe izbornik Zlatko Dalić

Matej Perlov iz Kaurija najavio je po imenima najjaču postavu.

– Dogovorili smo Marija Pašalića, Antu Ercega, Nikolu Pokrivača, Miju Caktaša, Filipa Bradarića, Špira Peričića, Petra Bosančića, Stipu Bačelić – Grgića, golman je Matej Delač a trener Armando Marenci.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Jedan od suorganizatora turnira je i neumorni Ivica Mornar koji će ove godine predvoditi svoj ‘Camel’.

– Opet su s nama Stipe Pletikosa, Ivica Olić, nadamo se i Niko Kranjčar, dolazi Mate Bilić, Tomislav Erceg, Hrvoje Vejić, Tonći Kukoč, Kristijan Ipša, nadamo se i budući sportski direktor Hajduka Mario Stanić te moja malenkost. Ima još par nepotvrđenih imena koje ćemo otkriti na završnoj pres konferenciji.

 

Više saznajte na izvornom linku: Tomislav Gabelić – ‘Četiri kafića’: Stižu Pašalić, Vukušič, Bubalo, Ipša / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.