Slično epizodi Sarri-Ronaldo u kojoj je Portugalac bio vidno uzrujan napuštanjem travnjaka, PSG-ov Kylian Mbappé (21) odlučio je objasniti Thomasu Tuchelu što mu se ne sviđa pri izlasku iz igre. 

O cijeloj situaciji mišljenje ima i francuska nogometna legenda Christophe Dugarry (47). 

– Iskreno, šokiran sam – započeo je svoju reakciju za RMC svjetski prvak iz 1998. 

Foto: GONZALO FUENTES

– Mbappé je dečko koji pokušava dokazati da je zreliji nego što je, da je zreliji od ostalih. Ne voli kada mu se njegove godine ‘nabadaju na nos’. A onda napravi ovako nešto. Ponese se kao razmaženo i nezahvalno dijete. Razočaran sam – rekao je Dugarry o situaciji iz pobjede PSG-a nad Montpellierom. 

– Mislim da to pokazuje nepoštovanje prema Tuchelu, suigračima, a osobito Cavaniju. On je tamo deset godina i nikada nije ništa rekao – kaže svjetski prvak koji inače voli gledati Mbappéa kako igra, a voli i njegov trener Tuchel, samo što ga ne može pustiti da konstantno igra.

Foto: GONZALO FUENTES

– Mbappé je inteligentan dečko. Teško ga je izvaditi iz igre jer to ne voli, kao ni drugi igrači. No, ja sam trener i moram odlučiti tko ide van, a tko ulazi u igru. Nemamo samo mi ovakve probleme – rekao je Thomas Tuchel nakon ‘fajta’ poslije kojega je Mbappé ljutito sjeo na klupu. 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Christphe Dugarry: Mbappé se ponaša je kao malo razmaženo dijete… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.