Vijest da je Aleksandar Lukašenko šesti put izabran za predsjednika Bjelorusije nije najbolje primljena širom svijeta jer mnogi smatraju da su izbori namješteni…

NEW YORK, 15. augusta – U nekadašnjoj sovjetskoj republici demontranti su izašli na ulice na nasilne proteste, a reagovala je i policija koja je čak ispaljivala bojevu municiju na njih, a tom prilikom je povrijeđena jedna osoba.

Širom zemlje policija je također uhapsila više od 1.000 ljudi.

Povodom reizbora Lukašenka i demonstracija koje su silom ugušene oglasio se i Chuck Norris. Legendarni glumac je poslao bizarnu videoporuku Lukašenku u kojoj mu je zaprijetio.

“Zdravo, ja sam Chuck Norris. Želim poručiti nešto Saši zvanom kao Saša nula procenata i Gospodin žohar. Znaš da kad ja režem luk, luk plače. Ako ne prestaneš raditi to što radiš, doći ću u jednu od tvojih rezidencija i natjerati te da zaplačeš”, poručio je 80-godišnji Amerikanac.

Video se nastavlja bizarnim montiranim scenama kako Norris puca iz puške i “pogađa glupe ljude”.

Izvor: Klix.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.