Sudija Tea Golub sa suprugom i kćerkom, a Milan Popović sa sinom Aleksandrom sreli su se u istom hotelu Falkensteiner u austrijskom skijalištu Katschberg, jednom od popularnih skijališta Hrvata tokom tzv. hrvatske skijaške nedkelje.

– Mi smo u hotel stigli u subotu 4. januara nuveče i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sledeći dan ujutru u hodniku hotela, priznaje sudija Golub i dodaje:

– Bila sam s porodicom, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedeli za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili”, potvrdila je sudija zagrebačkog Općinskog suda Tea Golub.

Naime, ona je donijela presudu kojom se starateljstvo nad sinom Severine Kojić i Milana Popovića dodeljuje samo ocu.

– Skijanje smo uplatili još na proljeće i šta je trebalo, otići? – kaže sudija koja potvrđuje da je u tom hotelu bilo i njenih kolega i advokata iz Zagreba koji su ih mogli vidjeti, ali kaže osim što je pozdravila Milana Popovića, s njim nije imala nikakav drugi oblik komunikacije niti je bila u društvu u kom je on bio jer je, kaže, i ona sa svojom porodicom bila deo većeg društva.

Svjesna da su je očito i kolege sudije i advokati vidjeli u istom hotelu u kom je odseo i Milan Popović, sudija Golub nije ni pokušala negirati da je bila u tom hotelu u kom je bio Milan Popović, ispričala je kako je došlo do tih susreta tokom jednonedeljnog boravka na skijanju.

Falkensteiner Hotel Cristallo u Katschbergu smešten je neposredno uz glavnu skijašku stazu i u sezoni skijanja nedjelja dana boravka za dve odrasle osobe i dete prema ceniku na Bookingu stoji oko 3.000 eura.

Sudija Tea Golub doijnela je 28. novembra privremenu mjeru i odlučila u nepravosnažnoj presudi da dete živi s ocem, srpskim biznismenom Milanom Popovićem, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Pritom, sudija Golub u odluci nije navela na kojoj će adresi živeti dječak. Milan Popović je za sedmogodišnjeg sina već dvaput izvadio pasoš Republike Srbije, a Severina Kojić tvrdi da je on to nuradio bez njezine suglasnosti i već je angažirala advokata u Srbiji da ispita ko je i pod kojim okolnostima njenom sinu, koji je hrvatski državljanin, izdao pasoš Republike Srbije.

Severina Kojić je na presudu uložila žalbu od tridesetak stranica.

Sutdija Golub prvog radnog dana po povratku sa skijanja u ponedjeljak poslala je spis na splitski Županijski sud u povodu žalbe na presudu koju su podneli Severinini advokati.

(Jutarnji.hr)

Više saznajte na izvornom linku: – CIJELA HRVATSKA U ŠOKU, SEVERINA JE UPRAVO DOBILA NEVJEROVATNE VIJESTI: Milan je mislio da se neće saznati, OVO SVE MIJENJA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.