Moderna tehnologija ima tendenciju da uništi mnoge brakove i veze, naročito one u kojima se jedan partner služi nedozvoljenim radnjama. Telefoni su postali centar svijeta, na sreću ili žalost, ljudi širom sveta i sve što se nalazi u njima može se upotrebiti protiv njih. To najbolje zna neimenovni muškarac koji je bio spreman da da velikodušan bakšiš samo da mu se ne popravi telefon.

Kad nam telefon odbije poslušnost postoje dvije opcije – kupujemo novi ili popravljamo šta se popraviti može. Međutim, ovom muškarcu se uopšte ne dopada ideja o popravljanju telefona.

On ga je ostavio u servisu uz bakšiš i poruku molbe.

Foto:Facebook

“Molim vas kažite mojoj ženi da telefon ne može da se popravi. Ona hoće da vidi listu poziva. Ovih 100 eura je za vas. Hvala”, napisao je u poruci.

Dva ključna traga su “žena” i “lista poziva”. Svi znamo da gospodin nešto krije. Ali, evo obrta u priči. Nije bilo potrebe da podmićuje bilo koga sa 100 eura da bi sakrio listu poziva jer postoji opcija da se obriše lista poziva.

Evo još boljeg rješenja – budite vjerni ili batalite brak.

Novi.ba/Žena.rs

Više saznajte na izvornom linku: – CIJELA SRBIJA SE SMIJE OVOM MUŽU, DOŠAO NA ŠALTER I OSTAVIO PORUKU I PARE: “Evo vam 100 eura, samo da moja žena ne vidi OVO u telefonu” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.