CIJELI SNIMAK: Posvađao se sa žirijem, pljuštale uvrede, pa ga otjerali sa scene!

ekskluziva.ba
Kako smo već pisali, Elvin Kadrić Kadra je napravio haos u posljednjoj emisiji Zvezda Granda, kada se posvađao sa žirijem. Vrhunac njegovog nastupa je bilo kada je poručio žiriju kako ima više ljudi na nastupu od njih, da bi ga Marija otjerala sa scene rekavši kako je nekulturan i bezobrazan.

Marija: Što se tiče pjevanja, pokvario si se. Baš jedna neprijatna stvar za slušanje. Taj tvoj vokal kao na elektro šokovima da si.

Popović mu je rekao da kaže šta misli o svom nastupu na što je rekao: Nemam ja komentar. Ja se osjećam fantastično. Potom je žiri nastavio da komentariše:

Karleuša: Djeluješ jako negativno. Ti si kao jedan gladni vampir, veoma nervozan. Čini mi se kao da se ne slažeš sa negativnom ocjenom tvog pjevanja, tvoje pjevanje je u najmanju ruku katastrofa. Jel` ti možeš da se smiriš? Djeluješ kao…

Elvin ju je u tom momentu prekinuo:

Elvin: To se zove abdest?

JK: Kako? Šta to znači?

Elvin:  To znači da je neko okupan i čist.

JK: Dobro i ja sam došla okupana i čista, ali tvoj stav… I ti djeluješ negativno.

Lukas: Ja budućim kanddiatima preporučujem da dođu neokupani i prljavi pa će bolje pjevati. Ti izgledaš odlično, lijepo si se obukao, a pjevao si kao da se nisi kupao 17 godina. Prvu pjesmu  još inekako, a onda Halida Muslimovića, kao da je Zaim Imamović pjevao. Ti izgledaš odlično, ali tvoje pjevanje je blago rečeno bezveze.

Bosanac: Dečko ima svoj stav, očito nije u situaciji da sasluša i da mu se džaba ne objašnjava, ja ne bih dalje.

Elvin: Da kažem nešto, nemojte rezat. Ja sam prije dvije godine pjevao, rekla mi je Marija da joj se javim da će pomoći. Zvao sam, nije mi se niko javio. Pisao sam na Facebook, Instagram, niko mi se nije javio… Prošli ste pored mene, trebali ste da se pozdravite i da se dogovorimo.

Marija: Ako već govorimo o kandidatima kojima sam ja obećala pomoć, ti kandidati su našli pravi način i ja sam njima pomogla.

Elvin: Jel moguće da ja nisam kandidat za pobjede. Čovjek koji može da puni sve… U redu sedam, ali jedan.. Radio sam diskoteke, vjerujte a sam imao više naroda nego vi, samo što vi uzimate veću cifru, a ja uzimam manje..

Marija: Ti si sad bezobrazan i nekulturan. Ovaj kandidat može da se pokloni i ode. Hajde odmah, ovakve diskusije se neće voditi. To je nekultura i nepoštovanje.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...