Tamnija boja je dominantnija, pa je to očekivano. Obično djeca naslijede tamnu put jer je ona dominantnija, iako imate slučajeve kada djeca naslijede boju kože, te ostale osobine, roditelja svjetlije puti. Kako god, nemamo prilike čuti da su djeca kod takvih roditelja rođena sa različitom bojom kože.

Ovdje je takav slučaj. Rijetko se možda dešava, ali nije nemoguće. Roditelji kažu da je svima bilo čudno što sestre imaju različitu boju kože. Kao takve, privlače dosta pažnje. Možete samo pretpostaviti poglede ljudi. U našoj prirodi je da to radimo, kada vidimo da je neko drugačiji.

Pored toga što im je boja kože drugačija, jedna sestra ima svijetloplave oči, a druga smeđe. Zato oni koji ih tek vide, ne bi rekli da su u srodstvu. Vjerujemo da je i roditeljima dosta da objašnjavaju o čemu je riječ. Kako god, djevojčice su preslatke i bitno je da su zdrave. Nekako su i posebne što su drugačije. Ovdje možete da poslušate njihovu priču i vidite kako izgledaju.

The post CIJELO PORODILIŠTE OSTALO U NEVJERICI: Žena donijela na svijet potomke kakvi nikada nisu viđeni appeared first on Express.

Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba