Hrvatski tenisač Marin Čilić (31) i supruga Kristina postali su roditelji dječaka. Kristina je u petak rodila u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu, a porod je prošao u najboljem redu. Još uvijek se ne zna za koje su se ime odlučili novopečeni roditelji. 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Uzbuđeni tenisač tijekom cijele trudnoće objavljivao je fotografije s obožavateljima na društvenim mrežama te nije skrivao koliko je uzbuđen što će se njihova obitelj proširiti. 

– Proživljavam prekrasno razdoblje. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. Ova godina također zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u u ovim trenucima – rekao je Marin jednom prilikom.

Foto: Instagram

Kristina i Marin vjenčali su se 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su na vjenčanje pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se tom prilikom dovezli na ceremoniju u bijelim Teslinim električnim automobilima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Astrid Čada – Čilić i supruga Kristina postali roditelji: Na svijet stigao sinčić / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.