Na velikoj žurki, koja je u čast završetka druge sezone upriličena u Imaginarijumu, otkrila je da do seksa sa Markom još nije došlo, ali da ga željno iščekuje.

-Ništa se još uvijek nije desilo, jer se nismo vidjeli nakon završetka. Tek smo se večeras, bukvalno prije žurke, našli i došli ovdje. Ali zato odavde odlazimo zajedno. Nećemo vam reći gdje, ostaje misterija, ali dovoljno da znate da idemo zajedno u stan i konačno ćemo biti sami – rekla je Stanija dok se Marko zadovoljno smješkao.

-Piletina se lijepi za prste, preporučujem svim djevojkama da nađu mlađeg – dodala je Dobrojevićeva i otkrila kako se osjeća na slobodi.

-Još uvijek je sve euforično, dosta sam vremena provela sa mojima sumirajući utiske. Sada sam sa Markom i dalje idem sa njim, pa ćemo vidjeti. Još uvijek je relativno malo vremena prošlo otkad smo napustili rijaliti. Sve je svježe – kaže Stanija.

Sa bivšim zadrugarom i dečkom Vladimirom Tomovićem se, kako kaže, nije čula. I ne planira.

– Sa Tomovićem se nisam čula i to je za mene završena priča. Nisam ni ispratila šta je sve pričao o meni dok sam bila unutra. Za kraj je kriv isključivo on, tako da se ne bih njime više bavila – kaže Stanija.

Što se tiče pobjednice “Zadruge 2” Lune Đogani i njihovog odnosa, kao i žučne rasprave u samoj finalnoj večeri, kada je je Luna napala, Stanija kaže da joj ništa ne zamjera.

-Luni sam sve oprostila zato što je jedna nesretna djevojka. Jako je nesigurna i labilna i to joj se uvijek na kraju obije o glavu. Dva puta joj se dešava ista priča, oba puta je ostavljena zbog iste stvari i to pred finale. Trebala bi da se zapita i možda je vrijeme da nešto promijeni u svom ponašanju. Ali ja se njome neću baviti. Tuđe veze i tuđe priče me ne zanimaju. Želim da uživam samo u svojoj – kaže Stanija.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba