King Kao (26) je nevjesta iz Kine koja je riješila da se našali na račun svog dečka, ali je za to izabrala vjerovatno najgoru moguću priliku – dan kada su imali zakazano fotografisanje.

King je sebi dodala par decenija i pred budućim mužm se pokazala kao baka. Kako kaže, željela je da provjeri njegovu reakciju na nju i to da li će je voljeti i kada ona bude stara. To je, kaže ona, bio test.

Međutim, mladoženjinu reakciju sigurno nije očekivala. Naime, King je željela da zadrži masku i na slikanju i pored mladoženjinih molbi da je skine.

– Ako ćeš me zaista voljeti i za 50 godina kao što tvrdiš, šta je problem da tako izgledam i sad na slikama? – pitala ga je King.

Uskoro, rasprava je prerasla u pravu svađu. Međutim, King nije popuštala. Na kraju je frustrirani mladoženja u bijesu slomio naočare i uletio u taksi.

Mlada je u šoku čekala par minuta, verovatno očekujući da je to samo predstava i da će se mladoženja vratiti.

Kada je shvatila da ga nema, čučnula je nasred ulice i zaplakala.

Na kraju, i sama je pozvala sebi taksi i otišla kući, dok je internetom ostao da kruži snimak ovog upropašćenog svadbenog fotografisanja.

 

Više saznajte na izvornom linku: – ČIM JE VIDIO SVOJU NEVJESTU OTKAZAO JE VJENČANJE, ZGROZIO SE: Mlada je htjela da ga testira, a on je sjeo u prvi taksi i ODJURIO / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.