CineStar Bihać za svoj rođendan časti kino ulaznicama po cijeni od samo 3 KM


Koliko rođendana ste proslavili odlaskom u kino sa svojim najdražima? Ili išli u kino jer vaš prijatelj ili prijateljica rođendan slavi tako da časti cijelo društvo kino ulaznicama za svima omiljeni film? Odgovor je nebrojeno? E pa vrijeme je za još jednu kino-rođendansku proslavu, no ovaj put slavimo čak četrnaest godina od otvorenja najvećeg i najsuvremenijeg kino lanca u – CineStara!

Kako i vi i vaši prijatelji volite počastiti prijatelje i svoje bliske, tako to voli i ekipa CineStara! Zbog toga ćete ovom prilikom u utorak 7.11. moći uživati u najnovijim kino hitovima i to ulaznicama po rođendanskoj cijeni od 3 KM. Ovakva vesela rođendanska proslava već je postala godišnja tradicija u svim CineStar kina diljem Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije gdje su na taj dan sva kino sjedala popunjena.

Na CineStarov rođendanski dan moći ćete uživati uz najnovije filmske hitove, a naći će se ponešto za različite uzraste i ukuse, od komedije „Božić kod zločestih mama“, super-junaka „Thor-Ragnarok“, biografske drame „Dvorac od stakla“, do horora „Jigsaw“ za one hrabre te za djecu animiranog filma „Moja čudovišna obitelj“, a u ponudi su i mnogi drugi zanimljivi naslovi.

Cijena ulaznice od  3 KM uključuje sve dodatke poput 3D-a,VIP sjedala, dok se za 3D naočale naplaćuje dodatak od 1,5 KM na osnovnu cijenu od 3 KM. Ulaznice je moguće kupiti od u pretprodaji online, putem iCineStar aplikacije i na blagajnama.

Više informacija, kao i mogućnost kupnje ulaznica, možete pogledati na http://www.blitz-cinestar-bh.ba/cinestar-bihac/20171107. Vrijeme je da datum 7.11. u kalendaru rezervirate za odlazak u kino i dođete proslaviti rođendan svog najdražeg multipleks kina!

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...